Daglicht, dakraam

Daglicht

Lichtkoepel, vlakdakvenster of dakraam in een hellend dak: altijd een goed idee om natuurlijk licht toe te laten. En over isolatie hoeft u zich geen zorgen te maken: de laatste generaties koepels en dakramen hebben uiterst strenge isolatienormen te respecteren. 

Bij Solide & WaterpROOF kan u terecht voor volgende zaken:

Velux dakramen

Als erkend Velux installateur begeleiden wij van Solide & WaterpROOF u graag in uw keuze naar de juiste daglichtopeningen in uw dak.

761136ba-8ae3-4c8e-b269-4da6ec47b6c5

Lichtkoepels

Lichtkoepels zijn verkrijgbaar van enkelwandige tot 5-wandige uitvoering. Er is bovendien een onderscheid tussen heldere en opalen koepels. Dit laatste oogt als een melkwitte koepel: ze laten iets minder licht door, maar ze zorgen voor een aangenamere lichtverspreiding zonder harde schaduwen én bovendien maken ze binnenkijken onmogelijk. Behalve koepels in acrylaat zijn er ook uit polycarbonaat, die extra bescherming bieden tegen inbraak. 

Vlakdakvensters

De laatste jaren worden lichtkoepels vaker vervangen door vlakdakvensters. 

Velux vlakdakvensters hebben een uniek ontwerp met een dun kader en een onzichtbaar chassis, en bieden een maximale lichtinval alsook een mooi design van binnenuit. Kiest u voor een gebogen glasoppervlak, dan kan het regenwater ook gemakkelijk worden afgevoerd.  

Oplossing op maat

Liever een oplossing op maat? Ook dat is mogelijk! Solide & WaterpROOF ontwerpt graag voor u een koepel op maat met een basis van meranti hout, een zeer kwaliteit hardhout dat droogt zonder dat er vervorming optreedt. Onze koepels uit eigen atelier zijn zowel vast als opengaand mogelijk. 

Scroll naar boven